19.5.2012 10:39

Γιορτή χιώτικης γεύσης

Μυρωδιές από χιώτικα καλούδια θα γεμίσει η πλατεία Βουνακίου, την Τρίτη 29 Μαϊου από τις 18.30 και έπειτα  κατά τη διάρκεια της γιορτής της Χιώτικης γεύσης. Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας να γνωρίσουμε και να προωθήσουμε τις γαστρονομικές νοστιμιές του νησιού μας και μέσα από αυτές να αναπτύξουμε τον γαστρονομικό τουρισμό και όχι μόνο.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν επαγγελματίες χώρων εστίασης που θα μαγειρέψουν μπροστά στο κοινό, τοπικοί παραγωγοί με έκθεση των προϊόντων τους, ενώ το ενδιαφέρον όλων αναμένεται να στραφεί στις συμμετοχές των συμπολιτών μας οι οποίοι θα μαγειρέψουν χιώτικες παραδοσιακές συνταγές.
Οι δημότες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 24 του Μάη στ τηλ. 2251350869 με μοναδική προϋπόθεση την Παρασκευή μιας χιώτικης συνταγής χρησιμοποιώντας χιώτικά προϊόντα

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ