19.5.2012 10:39

Γιορτή χιώτικης γεύσης

Μυρωδιές από χιώτικα καλούδια θα γεμίσει η πλατεία Βουνακίου, την Τρίτη 29 Μαϊου από τις 18.30 και έπειτα  κατά τη διάρκεια της γιορτής της Χιώτικης γεύσης. Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας να γνωρίσουμε και να προωθήσουμε τις γαστρονομικές νοστιμιές του νησιού μας και μέσα από αυτές να αναπτύξουμε τον γαστρονομικό τουρισμό και όχι μόνο.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν επαγγελματίες χώρων εστίασης που θα μαγειρέψουν μπροστά στο κοινό, τοπικοί παραγωγοί με έκθεση των προϊόντων τους, ενώ το ενδιαφέρον όλων αναμένεται να στραφεί στις συμμετοχές των συμπολιτών μας οι οποίοι θα μαγειρέψουν χιώτικες παραδοσιακές συνταγές.
Οι δημότες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 24 του Μάη στ τηλ. 2251350869 με μοναδική προϋπόθεση την Παρασκευή μιας χιώτικης συνταγής χρησιμοποιώντας χιώτικά προϊόντα

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ