21.3.2014 10:37

Γιορτάζει το θέατρο και τιμά την Τ. Παπαδοπούλου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

Η Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου (ΟΕΘΑ) εκπροσωπώντας 38 θεατρικές ομάδες στο Αιγαίο, σε συνεργασία  με το  Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο  Δήμου Χίου  διοργανώνει την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 στις 20.30 στην Αίθουσα Θεάτρου του Ο.Π.Κ.Χ. εορταστική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2014, την οποία τιμά με μια παράσταση, που παρουσιάσθηκε στη Σύρο στο πλαίσιο της 25ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλησσά Σύρου.  Η εκδήλωση, στην οποία θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό η πρόεδρος της ΟΕΘΑ Μαρία Βενέτη, είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Χιώτισσας συγγραφέα και σκηνοθέτιδας Τίνας Παπαδοπούλου, εμβληματικής φυσιογνωμίας του Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο Αιγαίο.
Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης, θα αναγνωστεί το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου 2014  και θα τιμηθούν το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου και οι θεατρικές ομάδες της Χίου, για την προσφορά τους στο Ερασιτεχνικό Θέατρο και τη στήριξη των στόχων της ΟΕΘΑ. Θα ακολουθήσει θεατρική παράσταση με το έργο

«Αλίμονο στους νέους» των Αλ. Σακελάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου
από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλησσά Σύρου
σε σκηνοθεσία Γιάννη Δεσύπρη και σκηνικά κοστούμια Γιάννη Βέλλη.

Η εκδήλωση θα είναι με ελεύθερη για το κοινό.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ