23.2.2012 10:54

Γιόρτασαν την «Ημέρα Σκέψης» οι Οδηγοί

Η Ομάδα Συνεργασίας Χίου του Σ.Ε.Ο.  γιόρτασε την «ΗΜΕΡΑ ΣΚΕΨΕΩΣ» προσφέροντας  καφέ και λιχουδιές που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες της Ομάδας στις φίλες του Οδηγισμού που τους βοηθούν και τις στηρίζουν πάντα στις εκδηλώσεις τους .
  Η υπεύθυνη της Ομάδας  Μαρκέλλα Γαρρή μίλησε για τη σημασία της Ημέρας, για την σημασία και την προσφορά του παγκόσμιου Οδηγισμού  και για το σύνθημα χρονιά που είναι «Τιμάμε το παρελθόν και δουλεύουμε για το μέλλον».
  Υλοποιώντας το σύνθημα η Ο.Σ. τίμησε την παλαιότερη εν ζωή Οδηγό κ. Ελ. Πλουμή προσφέροντας στην κόρη της κ. Κ. Πλουμή-Παΐδούση αναμνηστική πλακέτα και προσέφερε  σε όλες τις Ομάδες ΑΣΤΕΡΙΑ, ΠΟΥΛΙΑ, ΟΔΗΓΟΥΣ και ΝΑΥΤΟΔΗΓΟΥΣ φάκελο με συμβολικό ποσό.  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ