20.10.2016 15:45

«Γίνονται πληρωμές εκτός θεσμικού πλαισίου κ. Δήμαρχε;»

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ

Για πληρωμές εκτός θεσμικού πλαισίου κατηγορεί τη δημοτική αρχή ο συνδυασμός Λαμπρινούδη που με ανακοίνωσή του αποκαλύπτει ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο εκτός από το δάνειο της ΒΙ.ΑΛ. επέστρεψε ένταλμα ποσό 15.000 ευρώ, που είχε ψηφίσει η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου με τίτλο: «Ανάπτυξη λογισμικού Προμηθευτικής».

«Στην ουσία τα χρήματα αυτά προορίζονταν από τον Δήμο στην Προμηθευτική για την κάλυψη της μισθοδοσίας πρώην ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου, ο οποίος παραιτήθηκε για να προωθηθεί στην θέση του ειδικός επικοινωνιακός σύμβουλος από τον Πειραιά.

Διαφαίνεται εκ των πραγμάτων η απουσία χρηστή διοίκησης. Η Δημοτική αρχή προσπαθεί να προωθήσει πληρωμές έξω από το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο, σπαταλώντας στην ουσία Δημόσιο χρήμα ειδικά σήμερα κάτω από τις δύσκολές οικονομικές συγκυρίες που διανύουμε», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ