23.8.2016 17:16

«Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά σύντροφοι;»

ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΚΙΑΔΑΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥΚΕΙΟΥΣ

Τη δική του απάντηση μέσω του «π» δίνει ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Συκιάδας Δημήτρης Μαυρέλος, στη Λαϊκή Συσπείρωση σχετικά με τον ημιτελή δρόμου του Παντουκειούς.

«Λυπάμαι ειλικρινά για την ατυχή αναφορά της Λαϊκής Συσπείρωσης στον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Συκιάδας σχετικά με τον ημιτελή δρόμο στο Παντουκειός.

Άραγε δεν γνωρίζουν οι της ΛΑ.Σ. και ειδικότερα ο κ. Σκούφαλος ως πιο έμπειρος στα αυτοδιοικητικά ότι για το συγκεκριμένο έργο δεν έχει καμία αρμοδιότητα ο πρόεδρος της Συκιάδας; Δεν γνωρίζουν οι της ΛΑ.Σ. τις συχνές αναφορές του προέδρου του Τ.Σ. Συκιάδας για το θέμα στον Δήμο και στον Αντιπεριφερειάρχη;

Λυπάμαι ειλικρινά για τον λαϊκισμό της ΛΑ.Σ και του υπενθυμίζω ότι όση αρμοδιότητα έχει ο Δ. Μαυρέλος για τον δρόμο άλλο τόσο έχει ο συνάδελφος και πρόεδρος του Τ.Σ. Λαγκάδας Σ. Τσίγκος για τον οποίο βεβαίως δεν γίνει νύξη. Μήπως επειδή ο κ. Τσίγκος, είναι μέλος της ΛΑ.Σ; Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά σύντροφοι;».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ