16.3.2012 12:48

Για τρεις συνεχείς Παρασκευές

ΟΙ Γ. & Σ. ΜΥΛΩΝΑΔΑΚΗΣ «ΤΑ ΛΕΝΕ» ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

 Από σήμερα Παρασκευή και για όλες τις υπόλοιπες Παρασκευές του μήνα, ο Γιώργος και Σταύρος Μυλωναδάκης θα εμφανίζονται στη σκηνή «Up-Stage» του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, μια από τις πιο περιζήτητες μουσικές αίθουσες της Αθήνας.
Η μουσική αυτή εκδήλωση φέρει τον τίτλο, ποιον άλλο, «Τα λέμε» και είναι  συνέχεια των εμφανίσεων του χειμώνα, όπου τα δυο αδέλφια τα «λένε…» μεταξύ τους και μοιράζονται τα πάντα, από μύχιες σκέψεις, έως καλλιτεχνική κλίση και διαδρομή.
Από το σπίτι και το θρανίο, έως τις σπουδές, τους φίλους, το στρατό και κυρίως τη μουσική, όπως εκφράζει αυτή το συναίσθημα και την καλλιτεχνική τους ευαισθησία, θα παρατίθενται σε ένα καλλιτεχνικό σύνολο, έτσι όπως, μόνο τα Μυλοναδάκια μπορούν να αποδώσουν.
Μαζί τους οι μουσικοί σε πιάνο και πλήκτρα, Νάσος Σωπύλης, τύμπανα-κρουστά, Γιάννης Καλκάνης και μπάσο, Δημήτρης Παπανίκου.
Είσοδος: 10 ευρώ συν 3 euro το πρώτο ποτό και ώρα έναρξης 22.30.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ