25.1.2017 10:40

Για μία ώρα θα συναντήσει του φορείς της Χίου ο Π. Κουρουμπλής

ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΟ, ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ ΚΑΙ ΨΑΡΑ

Μόλις μερικές ώρες θα διαθέσει για να συναντήσει τους φορείς της Χίου ο Υπ. Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής που θα βρεθεί στο νησί μας το πρωί του Σαββάτου στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του ο Υπουργός θα φθάσει στο νησί με την πρώτη πρωινή πτήση του Σαββάτου. Στις 08:45 έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους φορείς της Χίου στο Δημαρχείο, ανάμεσα στους οποίους και οι ναυτικοί. Μετά το τέλος των συναντήσεων θα δώσει ολιγόλεπτη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο και στις 10:00 θα αναχωρήσει για τα Ψαρά με σκάφος του Λιμενικού και συνοδεία του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος.

Κατά την άφιξή του στα Ψαρά θα έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Δήμαρχο και τους κατοίκους και στη συνέχεια θα αναχωρήσει και πάλι για τη Χίο αφού στις 15:30 της ίδιας ημέρας θα βρεθεί στην κοπή της πίτας της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Χίου –Σάμου. Το πρόγραμμά του για το Σάββατο θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στην ΑΕΝ Μηχανικών.

Το πρωί της Κυριακής ο Π. Κουρουμπλής θα αναχωρήσει από τη Χίο για τις Οινούσσες όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο καπ. Στέφανο Βογιατζή ενώ θα επισκεφθεί και την Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων Οινουσσών. Ο Υπουργός θα αναχωρήσει στις 15:00 της Κυριακής αεροπορικώς για την Αθήνα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ