3.11.2013 18:08

Γεωργιάδης: Ψυχραιμία στις δύσκολες ώρες που περνά η Ελλάδα

Ψυχραιμία στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα, συνέστησε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στη χθεσινοβραδινή δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο. Καταδικαστέα κρίθηκε η επίθεση και από τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου.
ΑΜΠΕ

«Η πατρίδα περνάει δύσκολες ώρες και πρέπει να κρατήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας . Ο 29χρονος που δίνει τη μάχη για τη ζωή του στο «Γεννηματάς» πιστεύουμε, και θέλουμε να ευχόμαστε όλοι, ότι θα πάει καλά. Είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση αλλά οι γιατροί έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν και προσευχόμαστε το παιδί να γίνει καλά. Πιστεύουμε ότι με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, που τώρα χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ, ο τόπος θα πάει μπροστά» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα επισήμανε ότι είναι ξεκάθαρο πως αυτοί που πυροβόλησαν το έκαναν για να σκοτώσουν και όχι για να τραυματίσουν.

Τη χθεσινοβραδινή δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο καταδίκασε και ο υπουργός Μακεδονίας –Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου,ευχόμενος να μη ξαναγίνουν τέτοια εγκλήματα.

«Είναι ένα αποτρόπαιο φρικιαστικό έγκλημα, που δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που να μην το καταδικάζει. Χαίρομαι πάρα πολύ, που χτες, ομόφωνα όλα τα πολιτικά κόμματα, όλοι οι φορείς, χωρίς αστερίσκους και παραπομπές, καταδικάσανε αυτό το έγκλημα και εύχομαι να είναι το τελευταίο. Να μη ξαναγίνουν τέτοιου είδους εγκλήματα γιατί πραγματικά στη δύσκολη ώρα που περνάει η πατρίδα μας, αυτό που χρειάζεται πάνω απ΄ όλα είναι ψυχραιμία, νηφαλιότητα,δημοκρατικό διάλογο,αγώνα και προσπάθεια για να ξεπεράσουμε την κρίση. Τέτοιου είδους αποτρόπαια εγκλήματα δεν έχουν καμιά σχέση με την Ελλάδα με την πατρίδα μας,με τους Έλληνες πολίτες και θα πρέπει να καταδικάζονται απ΄όπου κι αν προέρχονται.Η βία δεν έχει χρώμα δεν έχει κόμματα είναι καταδικαστέα απ όπου κι αν προέρχεται» δήλωσε ο κ. Καράολγου.
ΠΗΓΗ:ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ