15.3.2012 10:02

Γ. Μακριδάκης εγκαλεί Βουλευτές, Δήμο και Περιφέρεια

Επιστολή με την οποία επιχειρεί να θέσει προ των ευθυνών τους το σύνολο των αιρετών για το θέμα της τοποθέτησης των ανεμογεννητριών στο νησί απέστειλε σήμερα ο συγγραφέας Γ. Μακριδάκης ο οποίος αναφέρει:
 
«Κυρία και κύριοι αιρετοί της Χίου και της Περιφέρειας ΒΑ
 
σας αποστέλλω αυτό το μέηλ όχι για να επιχειρηματολογήσω ενάντια στο σχέδιο καταστροφής της Χίου και μετατροπής της σε εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με πρόφαση την πράσινη ανάπτυξη, εξάλλου δεν μας δώσατε ποτέ την ευκαιρία να πούμε τις απόψεις μας για το ζήτημα προτού έλθετε σε επαφές με την πολυεθνική που θέλει να εξαγοράσει τον τόπο μας. Οι απόψεις μου είναι γνωστές και δημοσιευμένες μεταξύ άλλων στο makridakis.wordpress.com
 
Σας αποστέλλω το μέηλ αυτό μονάχα για να σας θέσω προ των ευθυνών σας την ύστατη αυτή στιγμή, να σας καλέσω να αναλογιστείτε την αλλοίωση της φυσιογνωμίας του τόπου μας η οποία θα επέλθει από την εγκατάσταση αυτής της γιγαντιαίας επιχείρισης που ακυρώνει δια παντός κάθε άλλη προοπτική ανάπτυξης του τόπου και να σας ενημερώσω ότι μεγάλος αριθμός από πολίτες της Χίου είναι αποφασισμένοι να σταθούν απέναντι και να αντισταθούν με κάθε τρόπο, μέχρι να ματαιώσει ο επενδυτής τα σχέδια του μιας και ξέρει πολύ καλά ότι με την τοπική κοινωνία εχθρική, δεν έχει καμία τύχη.
 
Το μέηλ αυτό που σας αποστέλλω, το κοινοποιώ στα τοπικά ΜΜΕ»

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ