29.3.2013 15:32

Φύγε εσύ έλα εσύ

ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Με εσωτερικές μετακινήσεις από τμήμα σε τμήμα και από διεύθυνση σε διεύθυνση σκοπεύει να καλύψει τα κενά που δημιουργούνται από τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων η διεύθυνση προσωπικού του Δήμου Χίου.

Όπως σημείωσε η προϊσταμένη, Δ. Χωριατάκη, με την εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας στο Δήμο Χίου, μένουν κενές 13 θέσεις με τις μεγαλύτερες ανάγκες να δημιουργούνται στις Διευθύνσεις Οικονομικού και Διοικητικού.

«Με απόφαση δημάρχου μετακινούνται οι πάντες από τμήμα σε τμήμα ή από διεύθυνση σε διεύθυνση, είτε είναι Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης είτε είναι Δευτεροβάθμιας. Θα προσπαθήσουμε με το προσωπικό που έχουμε να καλύψουμε τα κενά μας», σημείωσε η κ. Χωριατάκη.

Τονωτική ένεση από πρώην δημαρχεία

Σε πρώτη ζήτηση για την κάλυψη αυτών των κενών είναι οι υπάλληλοι που ακόμη «υπηρετούν» στα πρώην δημαρχεία. «Με νόμο πια οι υπάλληλοι των ΚΕΠ μπορούν να εκτελούν ότι μέχρι πρότινος ήταν στην αρμοδιότητα των δημοτικών υπαλλήλων κι έτσι απελευθερώνονται κάποιοι υπαλλήλου που απασχολούνταν στις πρώην δημοτικές ενότητες. Έτσι,  θα μπορούν να ενισχύσουν τις υπηρεσίες του Δήμου στ κέντρο».

Πάντως γενικότερα σε ότι αφορά τον τρόπο επιλογής των υπαλλήλων και τα κριτήρια για τις μετακινήσεις τους, η κ. Χωριατάκη ξεκαθαρίζει πως όλα θα γίνουν με απόφαση δημάρχου, ρίχνοντας το μπαλάκι στην πολιτική ηγεσία.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ