13.1.2014 13:23

Φτωχός συγγενής

• ΑΔΥΝΑΜΟ ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΕΙΟΥ

Τα σκήπτρα του στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας κάνει το παν για να παραδώσει το Ομήρειο. Με προγραμματισμό εκδηλώσεων που υποδηλώνει μια απλή παρουσία έχει μετατραπεί σε αίθουσα προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης και φιλοξενίας ιατρικών και κοινωνικών ημερίδων.
Προφανώς η οικονομική κρίση έχει μεταφερθεί στα τοπικά πολιτιστικά σωματεία και αντανακλάται και στις δυνατότητες του Πνευματικού μας Κέντρου να παράξει το ίδιο κάποιες αξιοσημείωτες παραστάσεις. Τελευταία όμως η διοίκηση του μοιάζει παραδομένη στη μοίρα της, κάνει ελάχιστα προκειμένου να τονώσει το προφίλ του Ομηρείου ως πολιτιστικού κέντρου του νησιού.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρόγραμμα Ιανουαρίου που δημοσιοποίησε περιλαμβάνονται 4 προβολές από την Κινηματογραφική Λέσχη, τρεις ημερίδες, μια παράσταση κουκλοθέατρου και η συναυλία «Σιγανά και Ταπεινά» από το Κέντρο Σπουδών Ανατολικής Μουσικής του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, σε διοργάνωση Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου το Σάββατο 25 Ιανουαρίου. Άλλο τίποτα, ουδέν…

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ