26.4.2013 11:49

Φωτογραφικός διαγωνισμός για το Κάστρο

Το Κάστρο μέσα από τη ματιά των ερασιτεχνών φωτογράφων επιδιώκει να αναδείξει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης «Το Κάστρο της Χίου, Ένας Χαμένος Παράδεισος» με την προκήρυξη διαγωνισμού ερασιτεχνικής φωτογραφίας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι στείλουν τις φωτογραφίες τους έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους του διαγωνισμού, εκτός από τα μέλη της διοίκησης της Εθελοντικής Ομάδας και συγγενών τους πρώτου βαθμού.
Όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται το δικαίωμα της Ε.Ο.Δ. να κάνει χρήση των φωτογραφιών σε μελλοντικές δράσεις με αυστηρή δέσμευση εκ μέρους της στην αναφορά στα στοιχεία του φωτογράφου.

Όροι συμμετοχής
Οι φωτογραφίες θα είναι αποδεκτές εφόσον:
-  θα έχουν παραληφθεί έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 είτε σε ηλεκτρονική μορφή στο email της  ομάδας chioscastlephoto@gmail.com, είτε κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα
επικοινωνίας: 6937885421, 6985083952 και 6972991007.

-  έχουν υποβληθεί αριθμημένες κατά σειρά προτίμησης.

-  δεν έχουν ανάλυση μικρότερη από 5 Megapixel.

-   εμπεριέχονται τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, email και τίτλος φωτογραφίας).

-  οι λήψεις έχουν πραγματοποιηθεί από τον ίδιο το συμμετέχοντα.

Βραβεία
Στους νικητές του διαγωνισμού θα απονεμηθούν τρία βραβεία:
1ο Βραβείο: Ένα ταξίδι στην Τουρκία για δύο άτομα, με δωρεάν διαμονή για ένα βράδυ, προσφορά του πρακτορείου Μηνιώτη.
2ο Βραβείο: Ένα ταξίδι στην Τουρκία για ένα άτομο, προσφορά του πρακτορείου SUNRISE TOURS.
3ο Βραβείο: Ένας φωτογραφικός εξοπλισμός προσφορά του παραδοσιακού καφέ και ζαχαροπλαστείου «ηλιάστρα».
Οι φωτογραφίες που θα συγκεντρωθούν θα παρουσιαστούν σε έκθεση κατά τη διάρκεια του 2ου Φεστιβάλ Κάστρου Χίου που θα διεξαχθεί σε αρχαιολογικό χώρο του Κάστρου το μήνα Ιούλιο.
Η επιλογή των τριών καλύτερων φωτογραφιών θα πραγματοποιηθεί με άμεση ψηφοφορία από τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν με το πέρας της έκθεσης στο  site www.chioscastle.gr.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ