24.2.2012 15:35

Φάτσα- φόρα οι καταθέσεις

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠ. ΤΣΟΥΡΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Την ψήφιση νομοθετικής διάταξης, με την οποία να επιτρέπεται η δημοσιοποίηση ονομάτων βουλευτών, ή άλλων πολιτικών προσώπων, ακόμα και αν η διαδικασία κατάθεσης χρημάτων σε τράπεζες του εξωτερικού είναι νόμιμη, και εφόσον το ίδιο το πολιτικό πρόσωπο δεν έχει γνωστοποιήσει την  ενέργεια του αυτή, μέσα σε μια εβδομάδα από την κατάθεση, ζητά με πρόταση της στον υπουργό Δικαιοσύνης, η Βουλευτής Χίου Ελπ. Τσουρή.
Αφορμή για το παραπάνω αίτημα, ήταν το θέμα της απόσυρσης κατάθεσης του 1.000.000 ευρώ, από Έλληνα βουλευτή, από Ελληνικές τράπεζες, με προορισμό τράπεζες του εξωτερικού, το οποίο εκτός από τα μέσα ενημέρωσης προκάλεσε και το κοινό περί δικαίου αίσθημα των πολιτών, σύμφωνα με τη βουλευτή.
«Σε συνθήκες κρίσης, οικονομικής, κοινωνικής και θεσμικής, επιβάλλονται άμεσες παρεμβάσεις και λύσεις που δεν θα επιτρέπουν σκιές στο δημόσιο βίο της χώρας, ακόμα και αν αυτές θεωρούνται ακραίες», καταλήγει στην επιστολή της η Ελπ. Τσουρή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ