4.8.2014 15:55

Ευρύ «παρών» στην Καλαμωτή

ΣΤΑ ΒΑΦΤ1ΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΤΟΥ Κ. ΤΡΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Ανάμεσα σε γονείς, συγγενείς, φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους και συγχωριανούς, ο βουλευτής Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος και η σύζυγός του Μαρία, βάπτισαν τη δεύτερη κορούλα τους Κατερίνα, στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Καλαμωτής, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 3 Αυγούστου.
Οι πολυάριθμοι φίλοι της οικογένειας μοιράστηκαν τη χαρά της, στο Μυστήριο πρωτοστάτησε ιερουργών, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Χίου κκ Μάρκος.
Μεταξύ των καλεσμένων περιλαμβάνονταν οι συνάδελφοι του ευτυχούς μπαμπά, πέρα από τον έτερο βουλευτή Χίου Σταμάτη Κάρματζη, Ντόρα Μπακογιάννη και Φωτεινή Πιπιλή, από την ΝΔ, Δημήτριος Σαλτούρος ΠΑΣΟΚ και Ανδρέας Παπαδόπουλος της ΔΗΜΑΡ, σύντροφος της Αλεξίας Μπακογιάννη και κουμπάρος του Κώστα και της Μαρίας.
Το «παρών» έδωσε και ο άλλος κουμπάρος του ζεύγους Παναγι΄λωτης Σταμπουλίδης, διευθύνων σύμβουλος της Ο.Κ.Α.Α. ΑΕ (Οργανισμός
Κεντρικής Αγοράς Αθηνών

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ