2.3.2017 20:56

Ευνοϊκή μεταχείριση της Μυτιλήνης έναντι της Χίου στο μεταναστευτικό

Με ερωτηματικά και αιχμές για τη στάση που κρατά το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στο θέμα των αποζημιώσεων των κοινωνιών που έχουν θιγεί από το μεταναστευτικό ζήτημα, συνοδεύτηκε η  αναφορά του Μανώλη Βουρνού στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης κατά την ενημέρωσή του για την επικείμενη επίσκεψη των Δημάρχων των νησιών του Αιγαίου στις Βρυξέλλες την επόμενη εβδομάδα.

Όπως είπε ο Δήμαρχος, η Χίος ήταν η πρώτη περιοχή που από το 2015 είχε κάνει λόγο για αποζημιώσεις με τον Γ. Μουζάλα να το αναφέρει έξω από το γραφείο Δημάρχου στην πρώτη του επίσκεψη στη Χίο.

«Δυστυχώς παρά τις επάλληλες οχλήσεις μας δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για το αίτημά μας. Απεναντίας είδαμε την τροπολογία για τη Μόρια. Όμως εμείς προχωράμε σύμφωνα με τον τρόπο που είχαν δείξει στη γειτονική Λέσβο. Προφανώς πρόκειται για διακριτική μεταχείριση», ανέφερε ο Μανώλης Βουρνούς. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ