2.9.2016 11:10

Ευχαριστεί τους πάντες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΟΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

Μόνο στην έκφραση ευχαριστηρίων σε όσους συνέδραμαν για την κατάσβεση και αντιμετώπιση των δυο πυρκαγιών στο νησί μας εκφράζει με ανακοίνωση της η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να μπει καν στη διαδικασία να καταθέσει προτάσεις ή πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για την  επόμενη μέρα.

Αναλυτικα το "ευχαριστήριο" ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

"Το νησί μας μέσα σε ένα μήνα χτυπήθηκε από  δύο καταστροφικές φωτιές οι οποίες εκδηλώθηκαν νύκτα ,με μεγάλες υλικές ζημιές και δυστυχώς από τη μανία της πύρινης λαίλαπας στη δεύτερη φωτιά  λίγο έλειψε να χάσουν την ζωή τους συμπολίτες μας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στην μάχη της κατάσβεσης και  με υπεράνθρωπες προσπάθειες  πάλεψαν με τις φλόγες έσβησαν τις φωτιές στο νησί μας και έσωσαν συμπολίτες μας.

Ευχαριστούμε έναν- έναν ξεχωριστά,τους πυροσβέστες , όλες τις εθελοντικές ομάδες πυρασφάλειας και όλους  τους εθελοντές  που βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο η προσφορά των οποίων υπήρξε  πολύτιμη και αναντικατάστατη .

 Η προσφορά όλων μαζί με την έγκαιρη και απλόχερη συνδρομή της Πολιτείας, βοήθησε για να  αποτραπούν τα χειρότερα".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ