2.6.2014 17:59

Ευχαριστεί η Χριστιάνα Καλογήρου

Η Χριστιάνα Καλογήρου, με ανοιχτή επιστολή της προς τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ μετά τις εκλογές του Μαΐου:
 
"Συμπολίτες του Βορείου Αιγαίου,

Φίλες και φίλοι,

Νοιώθω μεγάλη την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά, πιο δυνατά, από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που γενναιόδωρα δείξατε στο πρόσωπό μου, στους συνεργάτες μου και στον συνδυασμό μας «Εμείς, για το Αιγαίο».

Είναι για μας όχι μόνο χαρά και ικανοποίηση αλλά κυρίως ευθύνη.

Η έκφραση της εμπιστοσύνης σας δυνάμωσε ακόμη περισσότερο τη θέλησή μου να εργαστώ με πάθος για το Βόρειο Αιγαίο.Από το Σεπτέμβριο που θα αναλάβουμε την Περιφέρεια, θα ξεκινήσουμε χωρίς να χάσουμε ούτε μια στιγμή για να πραγματοποιήσουμε αυτά που είναι αναγκαία για τα νησιά μας.

Ο συνδυασμός μας «Εμείς, για το Αιγαίο», ήταν ένα κάλεσμα συμμετοχής, ένα κάλεσμα συνεργασίας, μία ανάγκη να αναζητήσουμε από κοινού τις λύσεις που μας χρειάζονται.Σήμαινε ανάληψη πρωτοβουλιών και πραγματοποίηση δράσεων.Σε αυτή την αντίληψη θα παραμένουμε πιστοί.Και πάντα θα νοιαζόμαστε για την κίνηση των πραγμάτων.

Προσηλωμένοι στο πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, με πρωτοβουλίες, νέες ιδέες και αποφάσεις, θα κάνουμε κάθε μέρα ένα βήμα μπροστά, αντιμετωπίζοντας με σχέδιο και πρόγραμμα τα προβλήματα της Περιφέρειας.

Σας ευχαριστώ πολύ,
Χριστιάνα Καλογήρου"

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ