10.2.2016 10:03

Εξηγήσεις για την τιμή της βενζίνης ζητά ο Μηταράκης

"Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ

Αναφορά κατέθεσε ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης προς τον Υπουργό Οικονομίας σε συνέχεια σχετικού ψηφίσματος του Δήμου Χίου βάσει της πρότασης της Ένωσης Καταναλωτών Χίου για τις πολύ υψηλές και ενιαίες τιμές στην τιμή της βενζίνης.

Στην αναφορά του ο βουλευτής επισημαίνει ότι η βενζίνη στην Χίο παραμένει σε αυξημένα επίπεδα, τέτοια και τόσα που την καθιστούν την ακριβότερη στην Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα ο κ. Μηταράκης αναφέρει: 

"Από το Σεπτέμβριο 2014 η Ένωση Καταναλωτών Χίου και μετά από παράπονα μελών της, έχει διαμαρτυρηθεί με διάφορους τρόπους για την ακριβή τιμή βενζίνης στο νησί. Ήρθε σε επαφή με τους βενζινοπώλες και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έκανε έγγραφη καταγγελία σύμφωνα με το άρθρο -36- του Ν. 3959/2011 στην Επιτροπή Ανταγωνισμού χωρίς όμως να υπάρξει κάποια πρακτικό αποτέλεσμα. Αντίθετα, υπήρξε αυξητική τάση μέχρι το Γενάρη 2015 με αποτέλεσμα η τιμή της βενζίνης στη Χίο να είναι η ακριβότερη στην Ελλάδα".

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ