15.3.2012 15:36

Έτσι θα είναι η πλατεία;

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΤΩΝ ΜΕΣΤΩΝ

Σε sosial-διαβούλευση μέσω facebook καλεί ο αντιδήμαρχος Χίου Π. Στεφάνου τους δημότες, προκειμένου να εκφράσουν άποψη για την εικόνα της πλατείας μετά την τοποθέτηση του αγάλματος του στρατηγού Ν. Πλαστήρα.
Έχοντας αναρτήσει  την πρόταση για την τοποθέτηση του αγάλματος Ν. Πλαστήρα στην πλατεία Βουνακίου, με το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό να τη συνοδεύει έτσι ώστε να μπορέσει ο καθένας να πάρει μια μικρή γεύση για την εικόνα που θα έχει η πλατεία μετά την υλοποίηση της πρότασης, ο αντιδήμαρχος ευελπιστεί ότι θα «εισπράξει» κλίμα από τις εντυπώσεις των δημοτών. Παράλληλα με την τοποθέτηση του αγάλματος Πλαστήρα παρουσιάζεται και η πρόταση για την τοποθέτηση των αγαλμάτων του συμποσίου των Μεστών στην πλατεία του Ομηρείου.
Για τον ίδιο λόγο και προκειμένου οι δημότες να μπορούν να εκφράσουν την άποψη τους σχετικά, στο προσωπικό site του αντιδημάρχου έχει στηθεί poll έτσι ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και να κάνουν τις προτάσεις τους για τις δύο αναπλάσεις. http://www.pstefanou.gr/

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ