24.1.2013 21:53

Έτσι θα διαφημιστεί η Χίος στη Βιέννη

Στα πλαίσια των δράσεων προβολής της Χίου στο εξωτερικό και προκειμένου να ενισχυθούν οι προσπάθειες τουριστικής προβολής του νησιού στη Βιέννη, δεδομένου και της νέας αεροπορικής σύνδεσης Χίου – Βιέννης, η Π.Ε. Χίου σε στενή συνεργασία με τον ΕΟΤ Βιέννης, προβαίνει στις εξής ενέργειες:

  1. Δίωρη παρουσίαση της Χίου στον Κρατικό σταθμό Radio Vien, 1ο σταθμό στις προτιμήσεις των ακροατών (370.000 περίπου), την Κυριακή 10-3-2013. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα γίνει κλήρωση για φιλοξενία 2 ατόμων (παραμονή – διατροφή) διάρκειας μιας εβδομάδας. Τα εισιτήρια των επισκεπτών θα διατεθούν από την Austrian My Holiday.

 

  1. Φιλοξενία 10 δημοσιογράφων κατά το μήνα Απρίλιο. Η διάθεση των εισιτηρίων Βιέννη – Αθήνα θα γίνει από τον ΕΟΤ Βιέννης. Σκοπός του ταξιδιού είναι η προώθηση του νησιού ως προορισμός, ώστε να εξασφαλισθεί η επιθυμητή πληρότητα στις πτήσεις charter και να συνεχιστούν τα δρομολόγια μελλοντικά.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ