26.1.2015 19:09

«Έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΣΕΤΖΗ

Τη διαβεβαίωσή του ότι θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις ώστε η Χίος να αποκτήσει τη χαμένη της αίγλη, εκφράζει μέσα από επιστολή του ο υποψήφιος Βουλευτής με το «Ποτάμι» Γιάννης Μισετζής.

 Αναλυτικά

 «Aγαπητοί φίλοι

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο Ευχαριστώ, από το Ποτάμι και από μένα προσωπικά για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Χίο .

Δηλώνουμε  απόλυτα ικανοποιημένοι  διότι σε λιγότερο από   δέκα μήνες  καταφέραμε , χωρίς κομματικούς μηχανισμούς, χωρίς απατηλές υποσχέσεις και κινδυνολογία, διαθέτοντας ελάχιστα χρήματα να  διατηρήσουμε τις δυνάμεις μας από τις Ευρωεκλογές μέσα σε συνθήκες ακραίας πόλωσης  κατακτώντας την Τρίτη δημοκρατική θέση, αφού εισπράξαμε ψήφους ορθής επιλογής και όχι οργής .

Από σήμερα παύουμε να βουτάμε σε θολά νερά. Επιλέγουμε την καθαρή επιλογή που μας προσφέρει το Ποτάμι.

Η χώρα δεν αντέχει άλλα πειράματα. Δείχνουμε εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους που θα κάνουν τις αλλαγές που πρέπει, θα φέρουν την πρόοδο, δίχως να γκρεμίσουν τη χώρα. 

Είμαστε σε δύσκολο μονοπάτι αλλά δηλώνουμε έτοιμοι να αναλάβουμε ευθύνες ίσως και πολύ μεγαλύτερες από αυτές που μας αναλογούν στο ακέραιο.

Όπως επέμεινα και πριν τις εκλογές οι άξιες του Ποταμιού και των ανθρώπων του μέλλει να αποδεδειχθούν όχι στη μέχρι σήμερα θεωρία αλλά στην πράξη από αύριο. Το Ποτάμι θα ασκήσει μια πολύ υπεύθυνη αντιπολίτευση. Αυτό σημαίνει πως θα στηρίζουμε κάθε τι που θεωρούμε σωστό. Όχι σε όλα ναι η σε όλα όχι. Θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια για να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη, για κοινωνικό πρόγραμμα και ανάπτυξη.

Προσωπική μου φιλοδοξία μου είναι να αποκτήσει ξανά η Χίος μας την χαμένη της αίγλη. Σας βεβαιώνω ότι θα βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση με όλους μου τις δυνάμεις.

Γιάννης Ν. Μισετζής»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ