7.8.2013 16:40

Ετήσια συνάντηση Συκιαδιωτών

ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΨΑΛΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ Π. ΜΑΘΙΟΥΔΗ

Την καθιερωμένη συνάντηση του Αυγούστου διοργανώνει την Παρασκευή στις 21:30 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάδας, στο χώρο του γηπέδου του μπάσκετ.

Μία βραδιά που ο Σύλλογος έχει καθιερώσει για να τιμήσει τους ανθρώπους του.

Τους ανθρώπους που στη διάρκεια της χρονιάς μένουν στο χωριό φρουροί των παραδόσεων και εκείνους που κάθε καλοκαίρι έστω και για λίγο έρχονται να ανανεώσουν τους δεσμούς με τη γενέτειρα γή.

«Φέτος στην καθιερωμένη συνάντηση θα τιμηθεί ένας άνθρωπος που ήταν παρών σε πολλά επίπεδα της ζωής του χωριού. Είτε σαν πρόεδρος του χωριού είτε σαν ψάλτης στην εκκλησία είτε σαν κουρέας και καφετζής ταυτόχρονα ο Παντελής ο Μαθιούδης «ο Μπάλος» όπως τον ξέρομε όλοι στο χωριό είναι ο άνθρωπος που έχομε συνηθίσει παρόντα σε σημαντικά γεγονότα της ζωής μας . Σε μια ξεχωριστή βραδιά με ούζο ή μπύρα αν προτιμάτε και ζωντανή μουσική εκφράζουμε τη χαρά μας που μπορούμε να βρισκόμαστε για μία ακόμη φορά μαζί και να τιμάμε εν ζωή τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για τη μικρή μας κοινωνία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Π.Σ. Συκιάδας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ