30.5.2012 14:05

Εθελοντές ζητά η Βιβλιοθήκη «Κοραής»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ

Σε αναζήτηση εθελοντών έχει βγει η Βιβλιοθήκη «Κοραής», προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δίκτυο που θα φέρει σε πέρας με επιτυχία την εκπόνηση προγράμματος με τίτλο «τίτλο Διαδρομές με Πυξίδα τη Βιβλιοθήκη».
Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο 66 βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα θα οργανώσουν Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας για Παιδιά, με τίτλο Διαδρομές με Πυξίδα τη Βιβλιοθήκη. Συμμετέχοντας και η δική μας Βιβλιοθήκη μέσω του Future Library, ευελπιστεί πως με τη συνδρομή εθελοντών θα επιτύχει την πιο δημιουργική εκστρατεία.
Η μόνη προϋπόθεση που ζητείται από τους εθελοντές είναι η θέληση για νέες εμπειρίες και ανιδιοτελή προσφορά, στα παιδιά και την κοινότητα.
Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες
Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά σε δημιουργικές δραστηριότητες όπως θεατρικά παιχνίδια, εικαστικά, ψηφιακά εργαστήρια, ταξίδια μέσα στην πόλη, αφήγηση και βόλτες μέσα στα βιβλία, περιπάτους στην ιστορία της
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Ιουνίου. Επισκεφτείτε την διεύθυνση http://www.futurelibrary.gr/?xg_source=mes_network για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες συμμετοχής και να κάνετε την αίτηση σας.
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ