Ειδήσεις

3/6/16 11:17

τελ. ενημ.: 3/6/16 19:35

"Εσείς κυβερνάτε"

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΣΤΗ Ν.Ε ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 Σήκωσε αμέσως το γάντι ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης κι απαντώντας στις κατηγορίες της ΝΕ του Συριζα αναφορικά με το προσφυγικό και την παρουσία του αντιπεριφερειάρχη, στις κινητοποίσεις των κατοίκων του Χαλκειούς, "υπενθυμίζει" ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει δράση για το προσφυγικό με τα αποτελέσματα που γνωρίζουν όλοι και καταλήγει ζητώντας να μάθει τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για την αποσυμφόρηση του νησιού από τους πρόσφυγες

Η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη

Αντί να επιστρατεύει χαρακτηρισμούς κι επιθέσεις κατά των τοπικών αρχών, όπως κάνει σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, η Ν.Ε. Χίου του ΣΥΡΙΖΑ καλό θα ήταν να ενημέρωνε τους συμπολίτες μας για το σχέδιο και τις προγραμματισμένες ενέργειες της Κυβέρνησης με στόχο τον απεγκλωβισμό των χιλιάδων προσφύγων/μεταναστών που έχουν εγκλωβιστεί στο νησί μας.  Αν υπάρχει σχέδιο, κι αν υπάρχουν προγραμματισμένες ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν ότι για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα προφανώς και δεν είναι υπεύθυνη η Περιφέρεια.

Και βέβαια τις απαντήσεις τις απαιτούμε και από την Κυβέρνηση και από τον τοπικό Κυβερνητικό Βουλευτή, οι οποίοι δυστυχώς σιωπούν.

 

 

Δείτε επίσης