3.6.2016 11:17

"Εσείς κυβερνάτε"

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΣΤΗ Ν.Ε ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 Σήκωσε αμέσως το γάντι ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης κι απαντώντας στις κατηγορίες της ΝΕ του Συριζα αναφορικά με το προσφυγικό και την παρουσία του αντιπεριφερειάρχη, στις κινητοποίσεις των κατοίκων του Χαλκειούς, "υπενθυμίζει" ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει δράση για το προσφυγικό με τα αποτελέσματα που γνωρίζουν όλοι και καταλήγει ζητώντας να μάθει τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για την αποσυμφόρηση του νησιού από τους πρόσφυγες

Η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη

Αντί να επιστρατεύει χαρακτηρισμούς κι επιθέσεις κατά των τοπικών αρχών, όπως κάνει σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, η Ν.Ε. Χίου του ΣΥΡΙΖΑ καλό θα ήταν να ενημέρωνε τους συμπολίτες μας για το σχέδιο και τις προγραμματισμένες ενέργειες της Κυβέρνησης με στόχο τον απεγκλωβισμό των χιλιάδων προσφύγων/μεταναστών που έχουν εγκλωβιστεί στο νησί μας.  Αν υπάρχει σχέδιο, κι αν υπάρχουν προγραμματισμένες ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν ότι για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα προφανώς και δεν είναι υπεύθυνη η Περιφέρεια.

Και βέβαια τις απαντήσεις τις απαιτούμε και από την Κυβέρνηση και από τον τοπικό Κυβερνητικό Βουλευτή, οι οποίοι δυστυχώς σιωπούν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ