6.8.2015 16:22

Ερωτηματικά για τη στρατιωτική θητεία του Γρ. της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΚΑΙ 22 ΑΚΟΜΑ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Στο στόχαστρο 23 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ανάμεσα στους οποίους και ο Ν. Μηταράκης μπαίνει ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Κορωνάκης ο άνθρωπος, που όπως σημειώνουν οι 23, κλήθηκε να διαμορφώσει τις τύχες της Χώρας, συμμετέχοντας με απόφαση του Πρωθυπουργού στην Πολιτική Ομάδα Διαπραγμάτευσης.

 «Δυστυχώς, αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Αριστεράς, η οποία όλα αυτά τα χρόνια μεγάλωσε σε μια ιδεολογική σχολή που προσπάθησε να κατεδαφίσει την ιστορική συνείδηση, αμφισβήτησε τη σημασία του αμυντικού συστήματος και των Ενόπλων Δυνάμεων, αρνήθηκε ότι η σχέση μας με την Δύση είναι όχι μόνο μια σχέση οργανική, αλλά και τακτική απέναντι σε μεγάλες απειλές του διεθνούς συστήματος και αναλώθηκε σε εθνολαϊκίστικες κραυγές προς χάριν της θεατρικής πτυχής της πολιτικής και με σκοπό την ανάληψη της εξουσίας», αναφέρουν οι βουλευτές της Ν.Δ. κι ερωτούν:

  • «Με ποιες προϋποθέσεις και κριτήρια επελέγη να συμμετάσχει στην Πολιτική Ομάδα Διαπραγμάτευσης ο κ. Τάσος Κορωνάκης;
  • Έχει κηρυχθεί ανυπότακτος ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Πολιτικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης;
  • Έχει λάβει δύο εξάμηνες αναβολές για λόγους υγείας, με την δεύτερη να λήγει το Νοέμβριο του 2005;
  • Έχει δηλώσει ψευδή διεύθυνση από το 2005 και μετά, προκειμένου η Αστυνομία να μην μπορεί να του επιδώσει το Φύλλο Κατάταξης;
  • Υπάρχει Δελτίο Κατάταξης για τον Στρατιώτη Αναστάσιο Κορωνάκη του Χαρίτωνα σε Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Ε.Σ. για την 8η Ιουλίου 2015, με την ΕΣΣΟ Δ2015; Κατετάγη και υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του ο εν λόγω Στρατιώτης, όπως προβλέπεται; Αν παρουσιάστηκε σε ποιο κέντρο υπηρετεί αυτή τη στιγμή; Αν δεν έχει παρουσιαστεί, δε θεωρείται ανυπότακτος για δεύτερη φορά;»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ