14.1.2015 19:31

Το έργο με το «λεφτά υπάρχουν» το έχετε ξαναδεί

Δύο νέα προεκλογικά τηλεοπτικά σποτ έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη η ΝΔ, εν όψει της κάλπης της 25ης Ιανουαρίου.

Στο ένα από τα δύο, με τίτλο «Σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε Ευρώπη», «πρωταγωνιστεί» και πάλι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Μετά το προεκλογικό σποτ με το μικρό «Νικόλα» και τα παιδιά που παίζουν μπάλα απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, τη φορά αυτή ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται να κάθεται στο τραπέζι μιας τυπικής ελληνικής οικογένειας, με τα μέλη της συγκεντρωμένα γύρω του.
Ένας-ένας, μητέρα, πατέρας και γιος θέτουν τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους στον κ. Σαμαρά, αναφορά με τις θυσίες τους, την πορεία της οικονομίας και άλλα ζητήματα, για τα οποία ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να παρέχει διαβεβαιώσεις και εγγυήσεις.
Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ εξηγεί ότι η οικονομία έχει μπει σε σωστή τροχιά και, πλέον, ο ίδιος μπορεί να εγγυάται ότι οι Έλληνες θα αρχίσουν να νιώθουν και εμπράκτως τις θετικές συνέπειες από την εξέλιξη αυτή. 
«Εγώ ό,τι υπόσχομαι, το δίνω, και είναι για πάντα, γιατί είναι νοικοκυρεμένο» εμφανίζεται να λέει, μεταξύ άλλων, ο κ. Σαμαράς, ο οποίος αναγνωρίζει τις θυσίες της ελληνικής οικογένειας και καλεί τα μέλη της να μην πιστέψουν τα λόγια των άλλων, που, ό,τι υπόσχονται ότι θα δώσουν, θα το πάρουν αργότερα πίσω -και μάλιστα στο πολλαπλάσιο.
«Το έργο, άλλωστε, με το "λεφτά υπάρχουν", το έχετε ξαναδεί» λέει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, «φωτογραφίζοντας» την περίφημη ρήση του Γιώργου Παπανδρέου και αφήνοντας να εννοηθεί ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται, αυτά που υποσχόταν ο πρώην πρωθυπουργός, πριν οδηγήσει την Ελλάδα στο μηχανισμό του ΔΝΤ...

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ