31.10.2014 12:00

Το έργο «Αχ αυτές οι πεθερές» παρουσίασε στη Λήμνο το Ομήρειο

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ 26Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

Την κωμωδία του Νικόλαου Λάσκαρη «Αχ αυτές οι πεθερές ή Αντιπεθερινοί», παράσταση την οποία παρακολούθησε στη Χίο  πλήθος θεατών και που ταξίδεψε, στη διάρκεια του καλοκαιριού, τόσο στα Ψαρά όσο και στις Οινούσσες, παρουσίασε στη Λήμνο στα πλαίσια της 26ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, το Θεατρικό Εργαστήρι του Ομηρείου.

Το έργο ανέβηκε στο θέατρο Μαρούλα της Λήμνου και απέσπασε θετικές εντυπώσεις.

Και νέα εργαστήρια

Από 31 Οκτωβρίου  ξεκινούν  τα μαθήματα του Θεατρικού Εργαστηρίου του Ομηρείου τα οποία συγκροτούνται σε τμήματα ανηλίκων και  ενήλικων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα ενηλίκων και συγκεκριμένα το μάθημα που πραγματοποιείται Σάββατο 09.30-13.00 μπορούν να το παρακολουθήσουν  και άτομα  τα οποία επιθυμούν  μέσω των εφαρμογών της θεατρικής πράξης, με ασκήσεις και κινητικές δράσεις και με αυτοσχεδιασμούς και μέσα σε ευχάριστες διαδικασίες , να καλλιεργήσουν δεξιότητες και να εκφραστούν σωματικό-πνευματικά και όχι κατ' ανάγκη να «ανεβούν στη σκηνή».

Τα μαθήματα διδάσκει και οργανώνει ο ειδικευμένος παιδαγωγός σε αυτές τις δραστηριότητες Γιώργος Γαλάντης.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ