24.4.2015 10:28

Εργαστήριο ζωγραφικής σε γυαλί και πορσελάνη από το ΑΡΤΙΟΝ

Με δασκάλα την σπουδαία  εικαστικό Μαρία Σαρρή και με την πρωτοτυπία της συνύπαρξης στο ίδιο τμήμα των μικρών παιδιών και των γονιών τους ή άλλων συγγενικών προσώπων, ξεκινάει την λειτουργία του το εργαστήριο ζωγραφικής σε πορσελάνη και γυαλί του ΑΡΤΙΟΝ.

Οι μικροί μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μικρές ή μεγάλες συνθέσεις και με την πολύτιμη βοήθεια της κ. Σαρρή θα εξοικειωθούν στην ζωγραφική και θα ξεδιπλώσουν με απλό και δημιουργικό τρόπο τα ταλέντα τους.

Η ζωγραφική στο γυαλί , συγγενική του βιτρώ, δίνει μεγάλες δυνατότητες δημιουργίας στηριζόμενη στη διαφάνεια του γυαλιού και στη μαγεία του φωτός και του χρώματος. Με πολύ απλά υλικά που σίγουρα υπάρχουν στα σπίτια όλων μας όπως ποτήρια, μπουκαλάκια, τζάμια, καθρέφτες και πιάτα, και με την βοήθεια ενός σμαλτοχρώματος και ενός  «διαχωριστικού» σωληνάριου  μπορούμε να δημιουργήσουμε πολύ ωραία δώρα και διακοσμητικά, φιλικά πάντα προς το περιβάλλον. 

Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να μαθητεύσετε στο εργαστήριο ζωγραφικής σε γυαλί και πορσελάνη του ΑΡΤΙΟΝ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην Πρόεδρο του συλλόγου Β. Κρίτακη στο τηλ: 6937214208 και στο e-mail

artion.chios2013@gmail.com

bkritaki@yahoo.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ