20.9.2016 13:11

Εργαστήρι Λογοτεχνικής Αφήγησης στο Ομήρειο

Με τη λειτουργία ενός νέου εργαστηρίου, αυτό της Λογοτεχνικής Αφήγησης, ξεκινά η νέα εκπαιδευτική περίοδος 2016 – 2017 του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου.

Παράλληλα με τα υπόλοιπα 15 πολιτιστικά εργαστήρια που λειτουργούν στο Ομήρειο   θα ξεκινήσει για πρώτη φορά και το νέο  εργαστήριο Λογοτεχνικής αφήγησης, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στους  συμμετέχοντες με εκπαιδευτή τον συγγραφέα Γιάννη Μακριδάκη, να παρακολουθήσουν :

- Θεωρία στην τεχνική της αφήγησης.

- Πρακτική επί της καταγραφής και μελέτης προφορικής λογοτεχνίας.

- Παραγωγή έργων λόγου.

Πολιτιστικά εργαστήρια και στην Αμανή

Παράλληλα οι δράσεις του Ομηρείου  επεκτείνονται και στην Αμανή, αφού ξεκίνησε μια δυνατή συνεργασία με το Κουγιούλιο ίδρυμα και σε δημοτικούς χώρους της Βολισσού  θα πραγματοποιηθούν  φέτος πολιτιστικά εργαστήρια.

Δωρεάν φοίτηση στα πολιτιστικά εργαστήρια για τα παιδιά της Κιβωτού  

Το ΔΣ του Ομηρείου αποφάσισε ακόμη ότι την φετινή εκπαιδευτική χρονιά όλα τα παιδιά της Κιβωτού Αιγαίου να συμμετέχουν δωρεάν στα πολιτιστικά εργαστήρια του ανώτατου πνευματικού κέντρου του νησιού μας.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ