21.6.2012 18:11

Επιστολή Κ. Τριαντάφυλλου για το Πυροσβεστικό Ελικόπτερο

O Βουλευτής Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος, κατόπιν ενημέρωσης ότι δεν έχει μεταφερθεί ακόμη στην Χίο το πυροσβεστικό ελικόπτερο, απέστειλε στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Παναγιώτη Μπονάτσο, με κοινοποίηση στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρο Μπούφη σχετική έγγραφη αναφορά, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Αξιότιμε κ. Αρχηγέ,
Αν και έχει αρχίσει η καλοκαιρινή και αντιπυρική περίοδος και παρά την επικινδυνότητα της κατάστασης δεδομένων των ισχυρών ανέμων που πνέουν αυτή την εποχή, απουσιάζει από το Νομό της Χίου το απαραίτητο ελικόπτερο πυρόσβεσης, το οποίο αποτελεί σημαντικό επιχειρησιακό εργαλείο για την άμεση και αποτελεσματική πυρόσβεση.
Η παρουσία του εναέριου μέσου κατάσβεσης, δηλαδή του πυροσβεστικού ελικοπτέρου στο Νομό μας είναι απαραίτητη και καθοριστική προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υποστούμε καταστροφές του δασικού μας περιβάλλοντος ή της γεωργικής μας παραγωγής και ιδιαίτερα της μαστιχοκαλλιέργειας, από πιθανή πυρκαγιά.
Παρακαλώ όπως πράξετε ό,τι είναι απαραίτητο για την άμεση μεταφορά και εγκατάσταση του πυροσβεστικού εναέριου μέσου στο Νομό της Χίου.»

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ