17.4.2012 9:59

Επιλέγουν μεταξύ άφθαρτων, συγγενών και φίλων

Οι προσπάθειες του Π. Καμμένου να προσεγγίσει κάποιο από τα γνωστά ονόματα της πολιτικής σκηνής της Χίου (Γ. Μαλαφής, Αν. Ζαννίκος) δεν τελεσφόρησαν κι ίσως η αποτυχία αυτή έθρεψε περισσότερο την επιθυμία της … βάσης να στήσει μόνη της το ψηφοδέλτιο της Χίου. Έτσι, στη διαδικτυακή διαδικασία που ξεκίνησε μέσω της σελίδας στο fb «Ανεξάρτητοι Έλληνες Χίου, Ψαρών & Οινουσσών» ως τώρα έχουν δηλώσει διάθεση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο οι ακόλουθοι:
Αντωνάρου Ρούσου Λευκή, επιστημονική συνεργάτης Γεωργούλης Δημήτριος, δημόσιος υπάλληλος Καραγιώργης Ανδρέας, οικονομολόγος Κωστάλας Ηλίας, ελεύθερος επαγγελματίας Μυλωνάς Βασίλειος, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Πάχος Μανόλης, δικηγόρος Τασσόπουλος Παναγιώτης, ελεύθερος επαγγελματίας Χαροκόπος Μιχάλης, ηλεκτρολόγος μηχανικός
Οι συγγενείς
Μεταξύ των υποψήφιων … υποψηφίων ξεχωρίζει ο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟ ΠΟ, Ηλίας Κωστάλας,  γαμπρός του πρώην δημάρχου Χίου, Π. Παντελάρα, και ο Παν. Τασσόπουλος, ιδιοκτήτης ταβέρνας στον Κάμπο, αδελφός της συζύγου του προέδρου της ΝΟΔΕ Χίου, Β. Ατσάλη. Δυο πρόσωπα η παρουσία των οποίων υποδηλώνει ότι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» α) διεμβολίζουν κυρίως το χώρο της Ν.Δ. και β) δίνουν νέο χρώμα στην εκλογική αναμέτρηση αφού καταρρίπτουν τις σταθερές της.
Πρόσωπα όπως ο Μιχ. Χαροκόπος ή ο Δημ. Γεωργούλης εκδηλώνουν πρώτη φορά επιθυμία συμμετοχής στον ενεργό πολιτικό βίο, ενώ άλλων, όπως της Λευκής Αντωνάρου Ρούσου θα πρέπει να αναζητήσουμε τις ρίζες τους στο στενό περιβάλλον Καμμένου, αφού διετέλεσε επιστημονική συνεργάτιδα του κατά τη θητεία του ως υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής.   

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ