2.4.2014 13:18

Επιχειρεί να αποτρέψει το διχασμό του ΠΑΣΟΚ

• ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ Ο Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Με μπαρουταποθήκη έτοιμη να εκραγεί μοιάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Στη χθεσινή συνεδρίαση του συντονιστικού της οργάνου στο στόχαστρο των προεδρικών βουλευτών μπήκε ο Κ. Τριαντάφυλλος, μαζί με το Θ. Μωραϊτη. Ο βουλευτής Χίου φέρεται να αντέδρασε στην προσπάθεια έκδοσης καταδικαστικής ανακοίνωσης για τη διαφοροποίηση στο άρθρο του πολυνομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση των τραπεζών από τους Γ. Παπανδρέου και Απ. Κακλαμάνη. «Ακόμη και τούτη τη δύσκολη ώρα, κάποιοι προσπαθούν να διχάσουν το κόμμα και την παράταξη» τόνισε, και δέχθηκε τη μομφή βουλευτών προσκείμενων στον Ευαγ. Βενιζέλο ότι είναι στη γραμμή του περιβάλλοντος Παπανδρέου!

«Αυτή την ώρα προέχει η ενότητα του ΠΑΣΟΚ. Δεν διασφαλίζεται με κινήσεις που αναπαράγουν ένα παθογενές κλίμα στο εσωτερικό του», μεταφέρει ο βουλευτής Χίου, ο οποίος μαζί με το Θ. Μωραϊτη επέλεξε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ