21.3.2012 10:43

Επετειακή εκδήλωση Χορωδίας

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

Στη σειρά των εκδηλώσεων που η Χορωδία Χίου έχει προγραμματίσει, με αφορμή τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων από τη σύσταση και την αδιάλειπτη λειτουργία της, με πλήθος θεματικών μουσικών εκδηλώσεων και αφιερωμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, εντάσσεται η σημερινή συναυλία, στις 20.30 στο Ομήρειο, με τίτλο «Καρτερούμεν μέρα νύχτα να φυσήσει ένας αέρας».
Αφιερωμένη στην πανεθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, η εκδήλωση καλύπτει θεματικά και γεωφυσικά όλους τους αγώνες του Έθνους για  ελευθερία, ενώ όσο μας αφορά, πραγματοποιείται εκ παραλλήλου με την εκατοστή επέτειο της απελευθέρωσης της Χίου.
Η συναυλία και το σχήμα της Χορωδίας, θα τύχουν της εξαιρετικής τιμής, της ευλογίας και του προλόγου από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο και έχει προγραμματιστεί η ανάγνωση κειμένων και εκτέλεση μουσικών έργων από την προεπαναστατική και την επαναστατική περίοδο, ριζίτικα ή έργα μεγάλων σύγχρονων συνθετών, σε ένα σύνολο με τη σφραγίδα επιτυχίας που φέρουν όλες οι εμφανίσεις (από γενέσεως) της Χορωδίας Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ