19.6.2012 9:36

«Έπεισε το προεκλογικό μας πρόγραμμα»

 
Στην πειθώ του προεκλογικού λόγου της Ν.Δ. απέδωσε τη νίκη ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Β. Ατσάλης, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στον διαδικτυακό «πολίτη». Εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητα ότι αυτό θα προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση, αναγνωρίζοντας τη συμπαράσταση όλων των κομματικών στελεχών για την εκτόξευση των ποσοστών της Ν.Δ. και στο νησί μας.
Ο κ. Ατσάλης έδειξε να εμπιστεύεται απόλυτα τους χειρισμούς του Αν. Σαμαρά για το σχηματισμό κυβέρνησης, έκρινε ότι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. θα επιδείξουν σύνεση και σωφροσύνη και θα στηρίξουν τον αταλάντευτο ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και τέλος ευχήθηκε να γίνουν μελλοντικά οι απαραίτητες κινήσεις συσπείρωσης και επανένωσης όλου του κεντροδεξιού τόξου.
Υπέρ του άμεσου σχηματισμού κυβέρνησης  εθνικής σωτηρίας, με τη συμμετοχή σ’ αυτή όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτικών δυνάμεων, τάχθηκε ο Στ. Μιχαηλίδης, τονίζοντας ότι αυτό που σήμερα προέχει είναι η επιβίωση της χώρας και λιγότερο των κομμάτων. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ