3.6.2013 11:42

Εννιάσφαιρο Κουίκ για τους ναυτικούς

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Την αλληλεγγύη του στους εν ενεργεία και συνταξιούχους ναυτικούς που θυσιάζουν τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους στη θάλασσα τάσσεται με ερώτηση του προς τους Υπουργούς Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη, Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννη Βρούτση και Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο Τέρενς Κουίκ.

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μεταφέρει ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Ε.Ν., η οποία αιτείται την επαναφορά των συντάξεων τους στο προ μνημονίου καθεστώς, νομοθετική ρύθμιση για τη διατήρηση της αυτονομίας και της απρόσκοπτης χρηματοδότησης του Ν.Α.Τ. από τον κρατικό προϋπολογισμό, την επαναλειτουργία του Ν.Ι.Ε.Ν. για τους Έλληνες ναυτικούς, τη διατήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τον Ο.Ν., την άρση της επιστράτευσης των Ναυτικών, την εκκαθάριση των μητρώων του Ταμείου τους και τη συμμετοχή στο Δ.Σ. του Ν.Α.Τ. μέλους της Ομοσπονδίας τους.

«Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να καταργηθούν οι μνημονιακοί νόμοι που αποτελούν τις γενεσιουργές αιτίες όλων των δεινών των συνταξιούχων ναυτικών;» ερωτά τους αρμόδιους Υπουργούς ο Τέρενς Κουίκ και ζητά να γίνουν αποδεκτά στο σύνολό τους τα αιτήματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Συνταξιούχων του Εμπορικού Ναυτικού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ