Ειδήσεις

13/6/13 16:02

τελ. ενημ.: 13/6/13 16:02

Ενίσχυσε δυνάμεις ο ΣΥΡΙΖΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ικανοποιημένα από την προσέλευση των νέων μελών που πλαισιώνουν τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει συνεδρίου εμφανίζονται τα στελέχη του στη Χίο.

«Η προσέλευση υπήρξε ικανοποιητική, διπλασιάσαμε σχεδόν τον αριθμό των μελών μας», δήλωσε χαρακτηριστικά στον «π»  ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Σφυράκης.

Εκείνο που φανερά όμως έχει δώσει άλλο αέρα στα γραφεία του κόμματος είναι η αυξημένη προσέλευση και το ενδιαφέρον κόσμου από την περιφέρεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδοσιακά στη Χίο στηρίζονταν σε ένα  μεγάλο πόδι, αυτό του αστικού ιστού της πόλης, με τον Βροντάδο να λειτουργεί ως συμπληρωματικός δορυφόρος.

Πλέον μετά τα προχθεσινά αποτελέσματα και τη λήξη των εγγραφών των νέων μελών, το βράδυ της Δευτέρας, διαφάνηκε κατά τον κ. Σφυράκη μια αύξηση της ανταπόκρισης και αποδοχής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια. «Για πρώτη φορά αρχίζει να έρχεται κόσμος και στα χωριά κι έχουμε κι εκεί καλή ανταπόκριση» είπε, συμπληρώνοντας πως πλέον υπάρχει η βάση για τη δημιουργία και τοπικών οργανώσεων στα χωριά.

Η προσυνεδριακή διαδικασία συνεχίζεται, στις 19 του μήνα το πιθανότερο στην αίθουσα «Μ. Βουρνούς» της Περιφερειακής Ενότητας θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση για την εκλογή αντιπροσώπων στο συνέδριο.

Σχόλια άρθρου: 0