16.5.2013 14:48

Ενέπνευσε η Εργατική πρωτομαγιά

56 παιδιά όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης εμπνεέστηκαν από την Εργατική πρωτομαγιά και συμμετείχαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβοπυλία του Εργατικού Κέντρου Χίου.
Στόχος του διαγωνισμού ήταν τα παιδιά να γνωρίσουν την πραγματική ιστορία της Εργατικής Πρωτομαγιάς και να την αποτυπώσουν στο χαρτί.
Οι συμμετοχές ήταν αξιόλογες και σε αριθμό αλλά και σε επίπεδο -δεδομένου του ότι ουδέποτε είχε διοργανωθεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Τα έργα αξιολογήθηκαν και βαθμολογήθηκαν από τριμελή επιτροπή, αποτελούμενη από τους Γεωργιάδου Νικολέτα, Κασαπίδου Μαρία και Μουτσάτσο Γεώργιο.
Όσα συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία βραβεύτηκαν.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
1ο Βραβείο: ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ 6ο Δημοτικό Σχολείο Χίου
2ο Βραβείο: ΜΠΑΚΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Δημοτικό Σχολείο Θυμιανών
3ο Βραβείο: ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 1ο Δημοτικό Σχολείο Χίου
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
1ο Βραβείο: ΤΟΜΑΖΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ 1ο Γυμνάσιο Χίου
2ο Βραβείο: ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μουσικό Γυμνάσιο Χίου
3ο Βραβείο: ΛΙΝΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 1ο Γυμνάσιο Χίου
3ο Βραβείο: ΜΑΜΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Μουσικό Γυμνάσιο Χίου (ισοβαθμία)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ
1ο Βραβείο: ΠΑΤΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ Τ.Ε.Λ.Βροντάδου
2ο Βραβείο: ΤΣΑΜΠΛΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1ο ΕΠΑΛ Χίου
3ο Βραβείο: ΤΟΥΜΑΖΟΥ ΑΡΓΥΡΩ 1ο ΕΠΑΛ Χίου
Η απονομή των βραβείων έγινε την Μ. Τετάρτη, συνδυαστικά με εορτασμό της Πρωτομαγιάς που είχε οργανωθεί από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χίου στην πλατεία. Έπαινο συμμετοχής δικαιούνταν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη διαδικασία καθώς και ένα αναμνηστικό βιβλίο από την ΕΛΜΕ με τίτλο «λογοτεχνικές δημιουργίες», έκδοσης ΕΛΜΕ ΧΙΟΥ και ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΧΙΟΥ, ενώ αυτά που διακρίθηκαν πήραν επιπλέον ένα συμβολικό δώρο με υλικά ζωγραφικής.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ