20.4.2012 10:36

Ένας Μισαηλίδης σώζει τους «Ανεξάρτητους Έλληνες»

ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ.

Με την προσθήκη της τελευταίας στιγμής του ονόματος του Παναγιώτη Μισαηλίδη, συνταξιούχου γιατρού του ΕΣΥ, δίνεται χιώτικη πινελιά στο ψηφοδέλτιο που κατέθεσαν τελικά οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Τα τρία αρχικά ονόματα των:
Αντωνάρου Ρούσου Λευκή, ιδιωτική υπάλληλος
Κωβαίου Ελένη, οικιακά
Καλογερόπουλος Ιωάννης, ιδιωτικός υπάλληλος
δεν δείχνουν να έχουν άμεση σχέση εντοπιότητας με τη Χίο, στοιχείο που αναιρούσε όλη την προ ημερών ονοματολογίων περί άφθαρτων προσώπων, με επαγγελματική καταξίωση, που έπαιρναν το βάπτισμα πυρός ως αναμεμειγμένοι με την πολιτική.

 
Αθάνατος – Κακούλας
Σήμερα, τελευταία ημέρα κατάθεσης των ψηφοδελτίων, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα και τα ονόματα των υποψηφίων στον ΛΑ.Ο.Σ.. Με τοπικά χαρακτηριστικά φέρονται οι υποψηφιότητες των Χρ. Κακούλα (με συμμετοχή και στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο) και του Γ. Αθάνατου. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι δυο υπολειπόμενες θέσεις αναμένεται να καλυφθούν από πρόσωπα που δεν διαθέτουν χιακούς δεσμούς.  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ