6.12.2012 18:37

Ένας Χιώτης στο τιμόνι του ΝΑΤ;

Ο Γ. ΘΕΟΤΟΚΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤ

Σενάρια περί τοποθέτησης του Χιώτη υποψήφιου βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γ. Θεοτοκά στο τιμόνι του ΝΑΤ, είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.
Στο Κυριακάτικο Βήμα ο Γ. Θεοτοκάς εμφανίζεται ανάμεσα στα στελέχη τα οποία προτείνει η ΔΗΜΑΡ για να τοποθετηθούν σε θέσεις διοικητών Δημόσιων επιχειρήσεων και Οργανισμών.
Ο ίδιος πάντως με δηλώσεις του στον «π» τόνισε πως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως, αλλά παραδέχθηκε ότι έχει προταθεί από το κόμμα του για τη συγκεκριμένη θέση.
Πέντε μήνες μετά τις εκλογές και ακόμη οι θέσεις στα κρατικά αξιώματα παραμένουν αμετάβλητες, κάτι το οποίο δεν ήταν επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά, αλλά ήρθε ως αποτέλεσμα αντικειμενικών δυσκολιών. Συγκεκριμένα με τη σημερινή κυβέρνηση η επιλογή των προσώπων γίνεται έτσι ώστε να διανέμονται τα κρατικά αξιώματα μεταξύ προσώπων κι από τα τρία κόμματα, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κάτι το οποίο απαιτεί διαβουλεύσεις, συνεννοήσεις κι επιφέρει καθυστερήσεις πριν την τελική συμφωνία. Όπως και αν έχει πάντως η αρχή έχει γίνει, τα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι οπότε αναμένεται και ο ορισμός τους το επόμενο διάστημα.
Όσο για το Γ. Θεοτοκά σίγουρα η θέση του προέδρου του ΝΑΤ θα του ταιριάζει και λόγω ιδιοσυγκρασίας αλλά και λόγω καταγωγής.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ