6.12.2012 18:37

Ένας Χιώτης στο τιμόνι του ΝΑΤ;

Ο Γ. ΘΕΟΤΟΚΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤ

Σενάρια περί τοποθέτησης του Χιώτη υποψήφιου βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γ. Θεοτοκά στο τιμόνι του ΝΑΤ, είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.
Στο Κυριακάτικο Βήμα ο Γ. Θεοτοκάς εμφανίζεται ανάμεσα στα στελέχη τα οποία προτείνει η ΔΗΜΑΡ για να τοποθετηθούν σε θέσεις διοικητών Δημόσιων επιχειρήσεων και Οργανισμών.
Ο ίδιος πάντως με δηλώσεις του στον «π» τόνισε πως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως, αλλά παραδέχθηκε ότι έχει προταθεί από το κόμμα του για τη συγκεκριμένη θέση.
Πέντε μήνες μετά τις εκλογές και ακόμη οι θέσεις στα κρατικά αξιώματα παραμένουν αμετάβλητες, κάτι το οποίο δεν ήταν επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά, αλλά ήρθε ως αποτέλεσμα αντικειμενικών δυσκολιών. Συγκεκριμένα με τη σημερινή κυβέρνηση η επιλογή των προσώπων γίνεται έτσι ώστε να διανέμονται τα κρατικά αξιώματα μεταξύ προσώπων κι από τα τρία κόμματα, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κάτι το οποίο απαιτεί διαβουλεύσεις, συνεννοήσεις κι επιφέρει καθυστερήσεις πριν την τελική συμφωνία. Όπως και αν έχει πάντως η αρχή έχει γίνει, τα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι οπότε αναμένεται και ο ορισμός τους το επόμενο διάστημα.
Όσο για το Γ. Θεοτοκά σίγουρα η θέση του προέδρου του ΝΑΤ θα του ταιριάζει και λόγω ιδιοσυγκρασίας αλλά και λόγω καταγωγής.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ