Ειδήσεις

21/5/14 12:23

τελ. ενημ.: 21/5/14 12:23

Ένα τραγούδι αν σωθεί

Έχοντας στις αποσκευές της την ολοκαίνουργια δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Ένα τραγούδι αν σωθεί» επισκέπτεται τη Χίο και το Odyssey Wine Bar η Άννα Μπουρμά το διήμερο 23 και 24 Μαΐου.
Η Άννα Μπουρμά είναι μια νέα ερμηνεύτρια, που από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε και μάγεψε το κοινό. Έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες και συμμετοχές με τα μεγαλύτερα ονόματα του ποιοτικού τραγουδιού, όπως Γιώργο Νταλάρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δήμητρα Γαλάνη κ.α.
Με την ιδιαίτερη κρυστάλλινη φωνή της αλλά και με τη θεατρικότητα που διαθέτει επί σκηνής καθηλώνει τον ακροατή και τον ταξιδεύει στον κόσμο των συναισθημάτων.
Όσοι βρεθούν στο OdysseyWineBar θα ακούσουν ζωντανά τα 8 νέα της τραγούδια που μουσικά υπογράφει ο Τάκης Μπουρμάς, αγαπημένα από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά όπως ο Ονειροπόλος (ντουέτο με Λαυρέντη Μαχαιρίτσα) αλλά και πολλά άλλα. Η έκπληξη επιφυλάσσεται στο δεύτερο μέρος της παράστασης, όπου μαζί με το κοινό, στο οποίο θα έχουν δοθεί κρουστά μουσικά όργανα, το Odyssey Wine Bar θα απογειωθεί μουσικά με τον κόσμο να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

 

Δείτε επίσης