22.2.2013 12:24

«Το ένα χέρι νίβει το άλλο..»

Ανακοίνωση για όσα συμβαίνουν αναφορικά με την ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Αναλυτικά επισημάνει: 

"Είναι αποκαλυπτική η απάντηση του υπουργείου Υγείας σε ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ για την πορεία ολοκλήρωσης του έργου της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Χίου.
Αφ ενός δικαιολογεί τον διπλασιασμό του αρχικού προϋπολογισμού σε 25.000.000 ευρώ, και αφετέρου εξαγγέλλει νέα ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ, χωρίς να διευκρινίζει πόσο τελικά θα ανέβει ο αρχικός προϋπολογισμός των 12.000.000 ευρώ.
Με αυτή την εξέλιξη και αυτό το έργο προστίθεται στα πανάκριβα έργα που πλήρωσαν οι φορολογούμενοι, για να «κοσμούν» το νησί μας και να μην τελειώνουν ποτέ.
Η πολιτική της αδιαφάνειας και της διαπλοκής που χρόνια τώρα απομυζά και τους ελάχιστους πόρους που διατίθενται στο νησί πρέπει επί τέλους και να σταματήσει και να αποκαλυφθεί.
Το δημόσιο χρήμα πρέπει να γίνει σεβαστό και να αξιοποιείται προς όφελος των αναγκών της Χιώτικης κοινωνίας ,και όχι για το συμφέρον των κρατοδίαιτων εργολάβων του τοπικού κομματικού κατεστημένου.
Για εμάς ισχύει η προεκλογική δέσμευση προς τους πολίτες της Χίου ,ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, θα επανεξεταστούν όλοι οι φάκελοι των έργων στο νησί τα οποία αν και κόστισαν ακριβά και δεν τελείωσαν ποτέ".

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ