13.12.2012 17:34

Εμπορική δραστηριότητα και κοινωνικό πρόσωπο

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

 

Δεν χρειάζεται να ηγείται πάντα κάποιος σύλλογος ή φορέας για να υλοποιηθούν κάποιες δράσεις, ιδίως στις δύσκολες αυτές εποχές και σε συνδυασμό με τις άμεσα επερχόμενες εορτές των Χριστουγέννων.

Φωτεινό παράδειγμα, όπως κάθε χρόνο η εορταστική εκδήλωση στα καταστήματα ΡΕΓΓΙΝΑ, στην οδό Καλαμπόκα, που δίνει το στίγμα των εορτών, αλλά και το πνεύμα των Χριστουγέννων, πέρα από τα αυστηρά όρια των επαγγελματικών δεδομένων.

 

Φέτος ειδικά τα προαναφερθέντα καταστήματα ΡΕΓΓΙΝΑ σε αγαστή συνεργασία και με τις επιχειρήσεις KYROS Deco και το Fitness Club ΑΔΩΝΙΣ, η γιορτή προσλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη αίγλη, αφού παράλληλα έχει κληθεί η γνωστή ψυχολόγος Μαρία Τσικουδή-Καλαγκιά για να καταθέσει τη δική της επιστημονική τοποθέτηση «Για το πώς να περάσουμε καλύτερα τις γιορτές».

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται αύριο το απόγευμα στις 17.30 και θα είναι ένα δημιουργικό πάρτι για μικρούς και μεγάλους, με συμβουλές για τη διακόσμηση του σπιτιού και του εορταστικού τραπεζιού και με πρωτότυπες κατασκευές, ενώ οδηγίες και ιδέες θα δίνουν οι Ματίνα και Τόνια, ιδίως για την παρασκευή εορταστικών ειδών με υλικά από τη φύση, ενώ για όλους και όλες, όσο και για τα παιδιά, έχουν προβλεφθεί δώρα και εορταστικά αναμνηστικά.

 

Το κοινωνικό μέρος

Η διοργάνωση όμως δεν ολοκληρώνεται στη γιορτή αυτή καθ’ αυτή, αλλά επεκτείνεται και τις προσεχείς ημέρες και πιο ειδικά το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.

Έτσι με την ανιδιοτελή προσφορά πελατών των συγκεκριμένων καταστημάτων και τη συνδρομή άλλων εμπορικών επιχειρήσεων του νησιού, θα ετοιμαστούν δώρα και θα προσφερθούν στα παιδιά του Διονυσιείου Ιδρύματος στο Νεοχώρι.

Στην πρωτοβουλία θα συμμετέχει η χορωδία του Ομίλου Μουσικής Παιδείας «Η Αρμονία» για την πραγματοποίηση το Σάββατο χριστουγεννιάτικης εορτής, με τη βοήθεια του πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Μηνάς» Νεοχωρίου.

Το μεσημέρι της Κυριακής, εθελόντριες κυρίες, από το πελατειακό δυναμικό των καταστημάτων, θα προσφέρουν το γεύμα στους τροφίμους του Γηροκομείου Χίου, θα μοιράσουν δώρα στους γέροντες, ενώ το χορευτικό τμήμα του ιδίου πολιτιστικού συλλόγου θα παρουσιάσει τη δουλειά του, προς τέρψη των τροφίμων, αφού αποτελεί ένα από τα πιο συγκροτημένα και καταρτισμένα σχήματα παραδοσιακών χορών στη Χίο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ