11.9.2012 18:19

Ελευθέρια από τη Γερμανική κατοχή

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012, τιμώντας την 68η επέτειο
της Απελευθέρωσης της Χίου από τους Γερμανούς κατακτητές, ο δήμος Χίου πραγματοπιεί εκδηλώσεις μνήμης, με τη συμμετοχή των Χίων Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και της Συμμαχικής Αποστολής.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα το πρωί της Παρασκευής, στις 10.00, θα τελεστεί αρχιερατική δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου, χοροστατούντος του σεβασμιότατου μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κκ Μάρκου.                                                                            Με την ολοκλήρωση της δοξολογίας θα ακολουθήσει πίκαιρη ομιλία εντός του ναού και στις 10.45 τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Ιάσονα Καλαμπόκα, έναντι του κεντρικού καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ