15.2.2013 12:17

Ελέγχονται οι χώροι απορριμμάτων των Δήμων

Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου,  Χριστιάνας Καλογήρου, συγκροτήθηκαν για τους Δήμους Βορείου και Νοτίου Αιγαίου τριμελείς επιτροπές, με αρμοδιότητα  τον έλεγχο των χώρων ανεξέλεγκτης εναπόθεσης απορριμμάτων.
Συγκεκριμένα, ορίστηκαν 17 επιτροπές για τις Κυκλάδες, 15 για τα Δωδεκάνησα, και 5 για τη  Λέσβο, Λήμνο, Χίο, Σάμο και Ικαρία αντίστοιχα, ενώ όσον αφορά τα μέλη που τις απαρτίζουν, η κάθε μία αποτελείται από έναν αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος, έναν Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας και έναν υπάλληλο της Δασικής Υπηρεσίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση ο έλεγχος  θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την 19η Απριλίου  και οι εκθέσεις να υποβληθούν στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για περαιτέρω ενέργειες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ