6.3.2014 18:46

«Ελάτε να μας πείτε τις προτάσεις σας»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Αντί να απαντήσει με τον τρόπο που συνήθιζε μέχρι πρότινος, στις κατηγορίες της Χιακής Συμπολιοτείας περί ευθυνών για την απαράδεκτη κατάσταση και την αναμονή των Τούρκων υπό βροχή στο Τελωνείο, ο δήμαρχος καλεί τπον αντίπαλο συνδιυασμό σε συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το θέμα.

Ως γνωστόν η Χιακή Συμπολιτεία με χθεσινή της αναοίκνωση φωτογράφιζε τον δήμαρχο ως υπεύθυνο της τριτοκοσμικής κατάστασης στο λιμάνι. Σε απάντηση του ο δήμαρχος αφού αναφέρει αναλυτικά όλα όσα έχουν γίνει από τον Δήμο και το Λιμενικό Ταμείο για τη βελτίωση των υποδομών. «Σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη μετατροπή του Λιμενικού Ταμείου σε Διαδημοτικό, εντοπίσθηκε η ανάγκη κατασκευής και τοποθέτησης στεγάστρου, που θα προστατεύει - από τις καιρικές συνθήκες - τους επισκέπτες, κατά την έξοδό τους από το πλοίο.

Δυστυχώς μια τέτοια κατασκευή προσέκρουσε στις αδειοδοτήσεις, δεδομένου ότι το κτίριο της Αίθουσας Επιβατών Εξωτερικού στερείται νομιμοποίησης και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η Λιμενική Επιτροπή προτίθεται να προβεί σε προμήθεια φυσούνας, για να αποκατασταθεί το πρόβλημα» αναφέρει ο δήμαρχος και καταλήγει απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση πρόκληση στα μέλη του συνδυασμού: «Πολλές από τις υποδομές του κεντρικού Λιμένα του νησιού αποκαθίστανται και πραγματικά θα επιθυμούσαμε την άποψή σας γι’ αυτές: όπως η τοποθέτηση πυλώνων φωτισμού, η νέα περίφραξη του χώρου, η τοποθέτηση καθισμάτων και καλλωπιστικών φυτών, η εσωτερική διαρρύθμιση του χώρου, η τοποθέτηση pillars και φωτιστικών στη νότια πλευρά του Λιμένα, κλπ».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ