17.3.2012 10:20

Εκτός Δημοτικού Συμβουλίου ο Δ. Παπαληός

• “ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ”

Επιστολή παραίτησης από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Χίου, θα αποστείλει τη Δευτέρα το πρωί προς τον Ηλ. Κλεισσά, ο Δημήτρης Παπαληός, τονίζοντας μέσα σε αυτή ότι δεν μπορεί να παραμείνει σε αυτή τη θέση εάν προηγουμένως δεν τελεσιδικήσει η απόφαση για το πόρισμα των ελεγκτών του πρώην Δήμου Ομηρούπολης.

Όπως ανέφερε σήμερα το πρωί στον «π», ο πρώην δήμαρχος Ομηρούπολης και νυν δημοτικός σύμβουλος, νιώθει την υποχρέωση να παραιτηθεί αφού όπως είπε «είμαστε σε μία κρίσιμη χρονική περίοδο τόσο για τον τόπο όσο και για το πολιτικό σύστημα που η κοινωνία κρίνει αυστηρά και θέλει να βλέπει έργα και όχι μόνο λόγια», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι ο επικεφαλής της Νέας Αντίληψης του ζήτησε να μείνει γεγονός όμως που δεν έγινε αποδεκτό από τον ίδιο.

«Θα συνεχίζω να παρακολουθώ και να προσφέρω στον τόπο μου. Μόλις τελειώσει αυτή η ιστορία θα είμαι ξανά πίσω και θα θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση των συμπολιτών μου», είπε κλείνοντας ο κ. Παπαληός. 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΛΗΟΥ

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΛΛΙΟΡΗ

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ