3.7.2012 15:50

Εκθέσεις Ζωγραφικής και Φωτογραφίας στο CITRUS

 
Ο πολυχώρος CITRUS  σας προσκαλεί στα εγκαίνια των εκθέσεων ζωγραφικής του Χιώτη καλλιτέχνη Ηλία Λυκουρίνα καθώς και φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου, την Τετάρτη, 4 Ιουλίου, στις 8 το απόγευμα. Οι εκθέσεις θα διαρκέσουν ως τις 23 Ιουλίου, στους δύο υπαίθριους εκθεσιακούς χώρους στο περιβόλι του CITRUS.
Η έκθεση ζωγραφικής έχει τίτλο "Μετά από καιρό..." και περιλαμβάνει τα τελευταία ζωγραφικά έργα του Ηλία Λυκουρίνα. Άξονας αυτής της δουλειάς είναι η γραφικότητα του νησιού μας και πώς αυτή αντικατοπτρίζεται στην ψυχή του καλλιτέχνη.
Η έκθεση φωτογραφίας έχει τίτλο "Μικρές χαρές" και περιλαμβάνει φωτογραφίες μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου. Όπως οι ίδιοι οι φωτογράφοι της λέσχης λένε, "η ευτυχία δεν είναι τίποτα άλλο από στιγμές, μικρές, ασήμαντες, αδιόρατες που βιώνει κάθε άνθρωπος ταξιδεύοντας στο δικό του χωροχρόνο".
 
Citrus άρωμα μνήμης, Αργέντη 9-11, Κάμπος, Χίος
Οι εκθεσιακοί χώροι λειτουργούν καθημερινά από τις 10:00 ως τις 22:00.
Η καφετέρια και το κατάστημα λειτουργούν καθημερινά από τις 10:00 ως τις 22:00.
Εισιτήρια για τις εκδηλώσεις που έχουν είσοδο, μπορεί κανείς να προμηθευτεί από:
Citrus memories, Αργέντη 9-11, Κάμπος, Χίος, 22710 31513
Citrus memories, Φιλ. Αργέντη 3Β, Χίος, 22710 82120

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ