17.3.2015 11:14

Έκρηξη Παπαδόπουλου για το «ποιόν του» [ΒΙΝΤΕΟ]

• ΟΞΥΤΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛ. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑ

Την οργισμένη αντίδραση του αντιδημάρχου Γ. Παπαδόπουλου προκάλεσε ένα υπονοούμενο του πρώην δημάρχου Πολ. Λαμπρινούδη. Στη συζήτηση του θέματος για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο σε κάποια στιγμή ο κ. Λαμπρινούδης ανέφερε ότι όλοι γνωρίζουν ποιο είναι το ποιόν του Γ. Παπαδόπουλου.

«Θα σε πάω στη Δικαιοσύνη αν δεν πεις ποιο είναι το ποιόν μου», εξερράγη ο αντιδήμαρχος, ο οποίος επί περίπου δυο λεπτά κατηγορούσε τον πρώην δήμαρχο ότι υβρίζει τους πάντες από τότε που έχασε τις εκλογές, ακόμα κι εκείνους για τους οποίους μιλούσε κολακευτικά όσο πίστευε ότι θα εντάσσονταν στο συνδυασμό του.

Λίγο αργότερα στον ίδιο αυστηρό τόνο απευθύνθηκε στον κ. Λαμπρινούδη και ο Μαν. Βουρνούς, ζητώντας από τον πρώην δήμαρχο να σεβαστεί τον κώδικα συμπεριφοράς μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να αποσύρει εκφράσεις του τύπου «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», που ανέφερε απευθυνόμενος στον Γ. Παπαδόπουλο.

Αποσπάσματα από τη σύγκρουση δείτε στο βίντεο που ακολουθεί: 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ