10.2.2014 12:04

Έκοψαν την πίτα τους οι Πυργούσοι της Αθήνας

Ευκαιρία κι αφορμή  για συγκέντρωση  ήταν για τους Πυργούσους της Αθήνας η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την μελωδία από τα πρωτοχρονιάτικα παινέματα Χίου από τους Πυργούσους μουσικούς Θεοδώρα Κούνη -Θεοτοκά (ακορντεόν), το Στέφανο Θεοτοκά  (πλήκτρα) και τον Κώστα Θεοτοκά (ντραμς). Στη συνέχεια η Πρόεδρος Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου, έκανε αναφορά στην πλούσια δράση του Συλλόγου τον παρελθόντα χρόνο και τους προέτρεψε να παραμείνουν κοντά στο Σύλλογο και να τον στηρίζουν ανεξαρτήτως ηλικίας. «Ο Σύλλογός μας, ζει μέσα από την επιβράβευση και την αποδοχή των μελών του. Αυτό ζητάμε και πιστεύουμε πως έχουμε. Εμείς με τη σειρά μας προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς απέναντί σας και κάνουμε τα πάντα για να είναι ισχυρή και άμεση η επικοινωνία των μελών και των φίλων του Συλλόγου μας αποδεικνύοντας ότι το Δ.Σ. δουλεύει με μεράκι και ανιδιοτέλεια, σεβασμό και αγάπη για όλους και προσφέρει την κοινωνία και τον πολιτισμό σε πείσμα των καιρών».
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τα χορευτικά του συλλόγου ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις του Κώστας Λυμπουσάκη για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου. Βραβεύτηκαν τα Πυργουσάκια που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Αναμνηστικό συμμετοχής απένειμε το Δ.Σ.  στον προπονητή και στα παιδιά που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του Συλλόγου και συμμετείχαν στο Χιακό  πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αττικής.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ