8.2.2013 22:07

Έκοψαν την πίτα τους οι λάτρεις της Vespa

 
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το βράδυ της Πέμπτης στον φιλόξενο χώρο της «Αίγλης» οι λάτρεις και οι φίλοι της Vespa στη Χίο. Πάνω από 15 άτομα έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα της διοίκησης του VESPA CLUB CHIOS και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
Αν και ο καιρός δεν το επέτρεψε, λόγω της χθεσινής νεροποντής, τουλάχιστον τρία μέλη αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες και έφθασαν στο σημείο της εκδήλωσης με τα ιστορικά δίκυκλα, πολλά εκ των οποίων αποτελούν πλέον αντίκες.
Το Vespa Club Chios, αποτελεί στην παρούσα φάση τον μόνο οργανωμένο σύλλογο μέσα από τον οποίο οι λάτρεις της VESPA καθημερινά αποδεικνύουν ότι η μετακίνηση στους δύο τροχούς με το συγκεκριμένο τύπο δικύκλου αποτελεί διαχρονική αξία.
Ο πρόεδρος του Club Κ. Σπανολιός μιλώντας στους παρευρισκόμενους αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία στα μέλη κάλεσε τους κατόχους Vespa να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα δίνοντας έτσι την ευκαιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων με επίκεντρο το ιστορικό δίκυκλο.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ